Na de verkiezingen ledenavond de Litserborg in Den Dungen

In uw eigen gemeente Sint-Michielsgestel speelt van alles op het gebied van het (fiets)verkeer. Denk maar de grote werken die nu in uitvoering zijn, zoals de verbreding en verlegging van de Zuid Willemsvaart, maar ook aan allerlei kleinere veranderingen in de dorpen waaruit onze gemeente bestaat.

In Sint-Michielsgestel is een groep leden van de Fietsersbond actief bezig met de fietsbelangen in en rond onze gemeente. Zij komen regelmatig bijeen om acties en voortgang te bespreken en willen graag goed met de leden afstemmen. Dan kijken we naar datgene wat in de afgelopen jaren is bereikt (maar ook over wat niet is gegaan zoals wij hadden gewenst) en over wat er op dit ogenblik speelt. Met name de gevolgen van de grote infrastructurele werken in onze gemeente. Daarnaast is het van belang met elkaar te spreken over het beleid van onze eigen gemeente en de rol van het onlangs opgerichte gemeentelijke Fietsplatform.

Van even groot belang is het om van u te horen welke zaken u van belang vindt om aan de orde te stellen. Welke plekken in de gemeente ervaart u bijv. als gevaarlijk of hinderlijk als fietser.
Wij nodigen u graag uit om maandagavond 31 maart vrij te maken om met elkaar te praten over waar we het fietsen in onze gemeente kunnen verbeteren of wat zou de gemeente volgens u moeten aanpakken ten behoeve van fietsers?

We komen om 20.00 uur bij elkaar in Zorgcentrum De Litserborg, Litserstraat 2, 5275 BV Den Dungen.

Fijn als u zich wilt aanmelden: email naar: [email protected]

Categorieën

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.