Werkzaamheden aan fietsoversteek Vlinderlaan Rosmalen

vlinderlaan

Van 23 oktober tot 10 november 2023 voert de gemeente werkzaamheden uit aan de fietsoversteek in de Vlinderlaan. Hiermee wordt de fietsoversteek onderhoudsvriendelijker en worden de nieuwe verkeersrichtlijnen toegepast.

Wat wordt er gedaan?

  • We vervangen de betonnen drempelelementen voor asfalt. Deze zijn onderhoudsvriendelijker.
  • Daarnaast zijn voor dergelijke fietsoversteken in de voorrang landelijke richtlijnen verschenen. Binnen de werkzaamheden passen we de nieuwe richtlijnen toe. Met de Wijkraad, Fietsersbond en een aantal betrokken wijkbewoners is de fietsoversteek tegen het licht van die landelijke aanbevelingen en onderzoeksresultaten gehouden. Het ontwerp treft u aan op de afbeelding.

Tijdens de werkzaamheden is de Vlinderlaan tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

pdf ⋅ 603 KB

FietsoversteekVlinderlaan

Download

Categorieën