Update fietsenstalling westzijde station Den Bosch

fietsenstallingwest

De sloopwerkzaamheden zijn nu afgerond en we zijn in een ver gevorderd stadium met de voorbereidende werkzaamheden. We hebben bekisting en wapening geplaatst, beton gestort en de bekisting verwijderd. Binnenkort gaan we starten met de opbouw van de hoofdstaalconstructie.

Feestdagen
De carnavalsweek is op de bouwplaats rustig verlopen. De komende periode werken we niet op Goede Vrijdag, 2de Paasdag, Hemelvaartsdag en de dag erna en 2de Pinksterdag. We zijn deze dagen wel bereikbaar voor calamiteiten.

Tijdelijke situatie afsluiting Magistratenlaan
In verband met de aanvoer van de bouwmaterialen wordt de Magistratenlaan aan 1 zijde, de zijde van het Leonardo Da Vinci plein, voor al het verkeer afgesloten op onderstaande data en tijden (zie afb. 1). Buiten deze data en tijden en in het weekend is de Magistratenlaan regulier toegankelijk. De Kiss&Ride aan de spoorzijde blijft toegankelijk.

• Van maandag 4 maart t/m vrijdag 15 maart van 09:00 uur t/m 15:00 uur
• Van maandag 25 maart t/m maandag 15 april van 09:00 uur t/m 15:00 uur

De Leeghwaterlaan is vanuit het zuiden, vanaf de Randweg vrij toegankelijk (Afb. 1). Vanuit het noorden, vanaf de binnenstad over de Nelson Mandelalaan is er een omleiding (Afb. 2). U kunt ook rijden over de Oude Engelse weg (Afb. 3). Deze omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven.

Categorieën