Werkzaamheden fietspad Oude Baan-Oost en T.M. Kortenhorstlaan

oudebaanoost

Op maandag 7 november starten we met asfaltwerkzaamheden aan de fietspaden van de Oude baan-Oost en de T.M. Kortenhorstlaan. Het fietspad van de Oude baan-Oost krijgt een nieuwe fundering en asfaltlaag. Van het fietspad van de T.M. Kortenhorstlaan verwijderen we de bovenste laag asfalt en brengen we een nieuwe laag asfalt aan. De werkzaamheden duren tot en met 30 november.

Bereikbaarheid
De aannemer start vanaf de rotonde Vliertwijksestraat – Oude baan-Oost. Tijdens de werkzaamheden sluiten we het fietspad af. Fietsers leiden we via het Binckhorstpad (snelfietsroute F59) om met borden. Inritten en zijstraten die kruisen met het fietspad zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden voor een korte tijd niet bereikbaar. Dit is bijvoorbeeld nodig om het asfalt wat we aanbrengen hard te laten worden. We proberen de tijd waarin u de straat of inrit niet in kan zo kort mogelijk te houden.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met onze specialist uitvoering, de heer N. Mensen. Zijn telefoonnummer is 06 25 64 08 89. Of stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Oude Baan-Oost’.

Categorieën