Uitnodiging:

Fietsersbond ‘s-Hertogenbosch organiseert Fietstocht

Fietsersbond afdeling ’s-Hertogenbosch houdt op vrijdagmiddag 9 juni 2017 vanaf 13.30 uur een fietstocht door de stad. Hiervoor worden leden en belangstellenden uitgenodigd, waaronder mensen uit politiek en bestuur. Het doel is aandacht te vragen voor de plannen die gericht zijn op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De fietstocht voert langs behaalde successen en opgaven voor de toekomst.

 

Gestart wordt bij motel van der Valk “De Witte” in Vught met een presentatie van de plannen voor een fietsbrug over de rotonde ter plaatse. De fietstocht over een afstand van ongeveer 15 km eindigt op de Driesprong in Rosmalen.

Wereldwijd is de fiets aan een opmars bezig omdat de fiets op gezonde, sociale, snelle, milieuvriendelijke, goedkope, en ruimtebesparende manier mensen en bestemmingen met elkaar verbindt. Ook in ’s-Hertogenbosch groeide het fietsgebruik de afgelopen jaren met enkele procenten, maar dat zou nog wel meer kunnen. Om deze groei te stimuleren heeft de Fietsersbond afdeling ‘s-Hertogenbosch een 10-puntenplan gemaakt.

We stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt voor de fietstocht via het e-mailadres den.bosch@fietsersbond.nl in verband met het aantal samen te stellen groepjes. Ook kunt u via dat adres eventuele vragen stellen of bij Peter van Doremalen 06-49796526.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.