Poeldonkweg wordt fietsstraat

poeldonk1

De Poeldonkweg wordt fietsvriendelijker gemaakt. Het bestaande fietspad wordt verlengd met ongeveer 200 meter en een deel van de Poeldonkweg wordt ingericht als fietsstraat tot aan de Bosscheweg nabij de motorclub.

Bereikbaarheid
Op 6, 21 en 22 september is de Poeldonkweg, tussen het bedrijvencentrum de Poeldonk en de Bosscheweg,voor al het verkeer afgesloten. Fietsers en auto’s worden omgeleid met borden. Voetgangers kunnen het werk wel passeren. Het bedrijvencentrum de Poeldonk blijft tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden van 4 tot en met 29 september 2017

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.