Verzameling antieke fietsen op verzamelaarsbeurs Veghel

antieke fietsen op verzamelbeurs Veghel

Zondag 19 november houdt Stichting Verzamelbeurs Veghel een verzamelaarsbeurs met een expositie antieke fietsen in Wijkgebouw “De Golfstroom” in de Witte de Withstraat 24 in Veghel. De deuren zijn geopend van half tien tot half één.

Piet uit Oirschot exposeert op deze verzamelbeurs zijn verzameling antieke fietsen. In 1985 zag Piet voor het eerst in zijn leven een antieke fiets. Toen was hij “verkocht” en in 1986 kwam hij in het bezit van zijn eerste antieke fiets. Een Hoge Bi (groot voorwiel en klein achterwiel) en vervolgens kocht hij voor zijn vrouw een safety ofwel veiligheidsfiets. Dit was het eerste fietsmodel met kettingaandrijving en 2 gelijke wielen en op hard-rubber banden. Sindsdien is zijn verzameling gegroeid tot zo’n 25 antieke/oude fietsen en alles wat daarmee verband houdt. Piet uit Oirschot exposeert op deze verzamelbeurs zijn verzameling antieke fietsen. In 1985 zag Piet voor het eerst in zijn leven een antieke fiets. Toen was hij “verkocht” en in 1986 kwam hij in het bezit van zijn eerste antieke fiets. Een Hoge Bi (groot voorwiel en klein achterwiel) en vervolgens kocht hij voor zijn vrouw een safety ofwel veiligheidsfiets. Dit was het eerste fietsmodel met kettingaandrijving en 2 gelijke wielen en op hard-rubber banden. Sindsdien is zijn verzameling gegroeid tot zo’n 25 antieke/oude fietsen en alles wat daarmee verband houdt.

Bij ontdekkingen die je doet op dit gebied blijken dat interessante en persoonlijke verhalen een grote rol spelen. Het hoofddoel van zijn privé verzameling is om een aantal belangrijke/essentiële ontwikkelingen op fietsengebied te kunnen laten zien.

Piet hoopt op de verzamelaarsbeurs in Veghel meer contacten te kunnen leggen met medeverzamelaars van antieke fietsen. Is uw interesse gewekt of heeft u nog iets aan de verzameling van Piet toe te voegen dan bent u van harte welkom op de verzamelaarsbeurs van 19 november in de Golfstroom in Veghel.

Entree Volwassen € 1,-
Jeugd t/m 12 jaar gratis

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.