Groote Wielenbrug in Lanen geopend

met hulp van 2 kinderen wordt het lint doorgeknipt

Zaterdag 2 maart is de nieuwe brug naar de Lanen in de Groote Wielen geopend. Het was koud, maar er waren ongeveer 70 personen (jong en oud) aanwezig om dit mee te maken. Er was koffie, thee en chocolademelk met slagroom en wat lekkers erbij. Rond 11.30 uur begon het officiële gedeelte door de wethouder Logister. In het kort schetste hij het belang van de brug voor de Groote Wielen en Rosmalen.

Door Frits van Helsdingen

Daarna werd met hulp van 2 kinderen enthousiast het lint doorgeknipt, waarbij de opening een feit was. Vervolgens ging de stoet naar het midden van de brug, waar een inwoner van de Groote Wielen een toepraak hield. Ondertussen maakte een drone van bovenaf enkele fotos van de brug en de aanwezigen.

Aan de overkant van de brug werden wij verrast met een worstenbroodje en een heerlijke beker tomatensoep. Dit was het einde van het officiële gedeelte van de opening. Aansluitend was er de gelegenheid om de nieuwe woningen in de wijk de Lanen te bezoeken.

Categorieën