Controle en reparatie tussen 18.00 en 21.00 uur

Fietsersbond verzorgt 25 oktober fietsverlichtingsactie op de Markt

De Fietsersbond organiseert i.s.m. fietsenzaak Johan Koolen op donderdagavond 25 oktober op de Markt een fiets-verlichtingsactie. Dat betekent dat u uw fietslicht kunt laten controleren en ter plekke herstellen tegen vergoeding van slechts de materiaalkosten.

De actie wordt georganiseerd omdat de dagen weer korter worden en goede fietsverlichting nodig is om gezien te worden; het motto is dan ook “Ik val op !” De actie past ook in het provincie-beleid “Brabant gaat voor de nul (verkeersdoden)”.

Weet dat de politie vanaf begin november de verlichting weer gaat controleren, dus kom donderdagavond 25 oktober even langs op de Bossche markt en uw verlichting komt weer tiptop in orde.

Meer informatie over alles wat met fietsverlichting te maken heeft vind je op https://www.fietsersbond.nl/de-fiets/onderdelen/verlichting/

Categorieën