Fietsersbond ’s-Hertogenbosch heeft een nieuwe voorzitter

Peter van Doremalen neemt voorzitterschap over van Harry Schuurmans

eerste gouden fietsbel uitgereikt

Gouden fietsbel voor scheidend voorzitter Harry Schuuurmans

Harry Schuurmans heeft onlangs afscheid genomen als voorzitter van Fietsersbond ’s-Hertogenbosch. Hij heeft ruim 15 jaar leiding gegeven aan de afdeling. Daarom heeft hij op de laatste vergadering van 2019 als eerste de gouden fietsbel ontvangen uit handen van Peter van Doremalen die hem opvolgt als voorzitter.

Harry was meer dan 15 jaar het boegbeeld en ‘contactpersoon’ van de afdeling, zoals hij het zelf liever noemt. Dankzij hem is het fietspad op het Wilhelminaplein van de Vlijmenseweg naar de Vughterweg aangelegd. Ook wordt dankzij zijn oplettendheid een vergeten tunneltje bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor fietsers geopend.

Harry blijft wel actief lid voor de Fietsersbond. Zijn kennis zal dus niet verloren gaan voor fietsstad ‘s-Hertogenbosch.

Categorieën