Fietsverlichtingsactie op de Markt in Den Bosch

valop11

Op donderdagavond 21 oktober organiseert Fietsersbond ‘s-Hertogenbosch van 17:30 tot 20:30 uur weer de jaarlijkse fietsverlichtingsactie.

Als de dagen weer korter worden, duiken veel fietsers helaas weer znder licht de nacht in. Gevaarlijk voor henzelf en anderen. Daarom biedt Fietsersbond ‘s-Hertogenbosch de mogelijkheid om ter plekke tegen materiaalkosten de lichten te repareren. De FietsWerkplaats Copernikkel uit de wijk Boschveld verleent zijn medewerkering tussen 17:30 en 20:30 uur om de passerende fietsers over de markt te helpen aan een adequate fietsverlichting. Tegen kostprijs kan de verlichting gerepareerd worden om de drempel zo laag mogelijk te houden en de veiligheid optimaal benut wordt.

Verlichting
Goede fietsverlichting is belangrijk: niet alleen om gezien te worden, maar ook om anderen te zien. Met goede verlichting ga je veiliger door het verkeer.

Tips en testen van de Fietsersbond.

Categorieën