Het stalen ros in de spotlight!

Eerste editie Week van de Fiets van start in Den Bosch

week van de fiets

Van 6 tot en met 13 oktober 2021 vindt De Week van de Fiets weer plaats in s’-Hertogenbosch en omgeving. Tijdens dit gratis publieksevenement wordt het bestaan van de fiets in al haar verschijningsvormen gevierd! Op deze pagina vind je meer informatie over het programma en de onderdelen.

Programma

Van 12 september t/m 13 oktober: Brabantse Strava Challenges

Ga jij de uitdaging aan? Word jij een “Strava artiest”? We dagen iedereen in de regio uit om een toffe, unieke of kunstzinnige route op Strava te creëren in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Dat kan al vanaf 12 september. Een hartje, een olifant, wees creatief! Voor het origineelste fietskunstwerk hebben we een mooie prijs.

Vrijdag 8 oktober: Bosche Fietstour

Om 13:30 uur start er een begeleide fietstocht langs allerlei inspirerende en mooie sociale en culturele initiatieven, plekken en organisaties in en rondom Den Bosch. De stad heeft namelijk veel te bieden aan mooie voorbeelden en projecten. Er is plek voor 26 deelnemers. Aanmelden online kan via: fietstour.paperform.co

Zondag 10 oktober: Bosch Bikefest (kids & gezinsevent)

In en om het World Skate Center wordt deze zondag een gezins & kidsevent georganiseerd. Van 12:00 tot 17:00 uur staan er diverse gratis clinics en spectaculaire shows op het programma, zoals een halfpipe show, BMX Flatland, een fiets expositie, een Slow Bike Battle en andere kids activiteiten.

Overig programma tijdens Week van de Fiets

De Week van de Fiets is een initiatief van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Er vinden tijdens de week ook acties en campagnes plaats van de gemeentelijke campagne Lekker Onderweg en van Doortrappen en Sjees. Houd de Facebook en Instagram pagina’s van de Week van de Fiets in de gaten voor alle actuele informatie of kijk voor meer informatie over specifieke partner projecten op de website van Lekker Onderweg en Doortrappen.

 

Categorieën