KOM UIT DE AUTO EN PAK DE FIETS!

Fietspromotie bij ombouw rotonde Vught

Fietsers hebben geen hinder van de afsluiting rotonde Postweg

pak de fiets

De rotonde Postweg wordt in november omgebouwd naar een turbo-rotonde. Fietsers kunnen er evenwel ongehinderd langsrijden; één fietsbrug over de Postweg is al een maand open. Traffic Service Nederland plaatst gele borden om automobilisten aan te sporen de fiets te nemen.

Traffic Service Nederland verzorgt de communicatie rond de ombouw van de rotonde Postweg * Bosscheweg op de grens van Den Bosch en Vught. In dit werk krijgen de fietsers ongehinderd doorgang, terwijl het auto verkeer gestremd is en wordt omgeleid.

Om automobilisten aan te moedigen de fiets te pakken, hebben zij naast digitale communicatie langs de route een aantal fysieke borden gepland om dit kracht bij te zetten. Om de drempel weg te nemen dat ze de weg niet weten, wordt gewezen op de Fietsersbond routeplanner app.

Nog niet alle borden zijn geplaatst, maar u ziet wat er al wèl geplaatst is.
Hieronder een impressie van wat volgt.

pdf ⋅ 2 MB

Locaties van pak de fiets

Download

Categorieën