Werkzaamheden Hoff van Hollantlaan en Perron 3

Werkzaamheden Hoff van Hollantlaan en Perron 3

Het gebied rondom het station Rosmalen wordt opnieuw ingericht. De gemeente zorgt hiermee voor goede voorzieningen in de buurt van het station. Zo worden er meer en goede fietsparkeerplaatsen en meer autoparkeerplaatsen geraliseerd met een veilige en aantrekkelijke looproute naar het station rondom Perron 3 en de Hoff van Hollantlaan. De werkzaamheden gaan medio januari van start en duren tot en met april 2022.

Wat gaat er gebeuren?
• Aan de Hoff van Hollantlaan wordt één inrit verplaatst.
• De parkeerplaats achter Perron 3 wordt opnieuw ingericht met meer parkeerplaatsen.
• Er worden 19 bomen gekapt op het parkeerterrein. ter compesatie worden er 28 bomen voor terug geplant op en rond de parkeerplaats.
• Het groen dat is verwijderd wordt terug geplaatst aan de achterkant van het parkeerterrein.
• De wadi achter Perron 3 wordt naar rechts verplaatst.

Schoon, slim en veilig vervoer
De werkzaamheden rondom Perron 3 zijn onderdeel van het programma MIRT A2 Deil-Vught om voor reizigers de overstap van het ene naar het andere (schone) vervoersmiddel zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld van fiets naar trein en omgekeerd.

Categorieën